• طراحی پنجره خورشیدی در پارک علم و فناوری شیخ بهایی
  • طراحی پنجره خورشیدی در پارک علم و فناوری شیخ بهایی

  • ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۹

یک واحد فن آفرین در اصفهان توانست پنجره خورشیدی تولید کند. به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شرکت تیام پارسی پاسارگاد از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، موفق به طراحی و ساخت پنجره خورشیدی با قابلیت تولید، ذخیره سازی و کنترل جریان الکتریسته از نور خورشید شد.
مدير عامل شركت تيام پارسي در خصوص این پنجره گفت: این پنجره به صورت دو جداره ساخته شده است و علاوه بر تولید الکتریسته، عایق حرارت و صوت نیز می باشد.
حميدرضا عزيزيان بیان داشت: صفحات مبدل نور خورشید به الکتریسته، به گونه‌ای در پنجره جانمایی شده است که یک ولتاژ ثابت ایجاد می کند و با تغییر زاویه تابش خورشید، الکتریسته تولید شده از آن تغییر نمی کند.
وی اظهار داشت:از مزایای استفاده از این پنجره، قابلیت استفاده در هر نوع ساختمان و در اندازه دلخواه است و امکان استفاده از آن در انواع قاب‌های موجود(آلومینیومی و چوبی) وجود دارد.
گفتنی است، شرکت تیام پارسی از سال 1387 در پارک علم و فناوری شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استقرار یافته و تاکنون موفق به تولید دستگاه های پایش وضعیت ارتعاشی و مدل ساز ارتعاشی، تولید دستگاه های داده بردار و دستگاه پردازشگر اطلاعات شده است.

تعداد بازدید : ۸۵۸      تاریخ: 1390/05/29

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت